Aad Wolsink, kennismakingAl vroeg kwam ik op een hele andere manier dan mijn vriendjes in aanraking met het fenomeen ‘energie’.

Mijn moeder sliep erg slecht en bezocht ten einde raad een magnetiseur. Niet alleen werd het probleem verholpen, tevens werd haar verteld dat zij ook begaafd was.

Een drukke praktijk was het gevolg, zie hier een PDF met een interview met mijn moeder in De Stem van Dordt in 1982. Vanuit onze nuchtere zakelijk sportieve achtergrond grapte ik als kind toch enigszins sceptisch ‘Mam vergeet je bezem niet’ en ‘zit mijn aura goed?’ Zij heeft deze weg rond 1975 aan mij geopenbaard. De wandeling waar ik 10 jaar later aan begon moe(s)t ik zelf maken.

Een nuchtere Pa zorgde voor ‘poten op de grond’, om zodoende ‘waar’nemen, intu├»tie en aanvoelen op een holistische maar concrete manier te omarmen. Beide aspecten waren de basis van mijn weg. Dat betekende ook afleren. Vroeger met veel vallen en opstaan. Verschillende therapeuten bezocht, om ‘schoon’ te worden van bagage en taboes.

Inmiddels heb ik zo’n kleine 20 jaar energetische supervisie en volg opleidingen in dit vakgebied. Meditatie, retraites en natuur hoort daar ook bij. Je hebt ‘doen’ en je hebt ‘zijn’. Naast dit alles ben in me ook sportief en zakelijke altijd blijven ontwikkelen, zie ook mijn LinkedIn pagina.

Het putten uit universele energie, stuurt samen met kennis en ‘zijn’ de techniek van healen aan en snapt de oorsprong, taal en sturing van energie en genezen. Zodoende kunnen vanuit deze inzichten de principes van de geneeskrachtige werking van energie vanuit maatwerk worden aangereikt en toegepast.

Niet door mij, maar via mij.

Het psychische, emotionele, fysieke en mentale genezingsproces vindt hiermee plaats op een natuurlijke manier. Velen zijn het contact met hun Ziel kwijt, en het streven is daar weer verbinding mee te krijgen. Concreet, vanuit subtiele harmonieuze zuivere energie en techniek.

Aad Wolsink