Access Consciousness is een systeem van pragmatische, makkelijke en krachtige technieken welke ons in staat stelt om beperkingen die je omtrent (on)bewuste problemen hebt gecreëerd op energetisch, fysiek, mentaal en emotioneel niveau los te laten. Het helpt je te ontdoen van overtuigingen welke je vasthoudt en je daarmee weerhoudt van het creëren van harmonie en verbondenheid in je leven. Van “lijdend” naar leidend.

Helaas lopen vaak (on)gemerkt andermans overtuigingen en wensen dwars door je eigenheid en verlangens heen, met als gevolg vol-“doen” en ge-“dragen”. Deze levenshouding kost energie en maakt uiteindelijk ziek. Want alles wat je meemaakt sla je op in je fysieke en fijnstoffelijke lichamen. Beperkende gedachten en emoties zoals woede, schuld, oordeel, depressie en/of angst worden op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen. Voorbeelden als “wat heb je op je lever”, een maagzweer of spanningshoofdpijn kennen we allemaal.

Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom opgelopen zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen. Via verandering van gezichtspunt weer je eigen “grootsheid” gaan (h)erkennen en daarmee je eigen gewenste leven creëren en genereren. Door je hele realiteit te veranderen is het mogelijk je gezondheid en levensvreugde; je-Zelf te hervinden!

Het doel is dus om mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te gaan staan en hun kennis te geven van wat ze innerlijk (al) weten. Middels het energetisch principe “micro = macro” (verander eerst jezelf, dan de wereld) bewustzijn te verhogen en oordeel te verlagen. Goede Access – gereedschappen die je hiermee kunnen helpen zijn de Access verbale processen, de Access body processen, de Access clearing sessies en de Access Bars. Deze technieken maken gebruik van de energie die wij zijn en waar iedereen toegang tot heeft.